Instrumenten RIE

Voor het maken van een passende risico inventarisatie en plan van aanpak maken we gebruik van de Instrumenten RIE. Deze instrumenten zijn hulpmiddelen bij het opstellen van een RIE en zijn ontwikkeld door brancheorganisaties.  De meest prominente gevaren in iedere betreffende branch komen hier aan bod. Door gebruik te maken van deze brancheinformatie kunnen we voor iedere sector een passende en goedgekeurde risico inventarisatie en plan van aanpak opstellen.

Een goedgekeurde risico inventarisatie met Instrumenten RIE

Profiteer van onze kennis van de Instrumenten RIE en vraag vandaag nog een RI&E en PvA aan. Wij hebben jarenlange ervaring in het in kaart brengen van risico’s in iedere branche. Naast dat u onnodige boetes en een vervelende situatie bij de verzekeringspartij voorkomt, zorgt u er ook voor dat uw bedrijf en werknemers onder veiligere omstandigheden kunnen werken. Met een risico inventarisatie weet iedere werknemer wat hij of zij moet doen in het geval van nood.

Voorkom onnodige boetes en laat een risicoinventarisatie opstellen

Ieder bedrijf in Nederland heeft een ARBO-technisch goedgekeurde risico inventarisatie nodig. Dit document maak je niet éénmalig, maar zal ieder jaar geupdate moeten worden om aan de laatste richtlijnen te voldoen. Bij ons ben je dan ook verzekerd van een geupdate documenten waarbij we de meest recente instrumenten in acht nemen, ieder jaar weer. We rekenen een vast bedrag per jaar hiervoor, afhankelijk van de grootte van uw organisatie. Als tegenprestatie vindt u uw geupdate documenten ten allen tijde in onze portal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Gebruik het contactformulier en vraag een risico inventarisatie aan.

instrumenten rie