RIE Analyse

Laat uw RIE analyse opstellen door RIE NL en voldoe ten alle tijden aan de Nederlandse wetgeving. De RI&E is verplicht voor iedere werkgever, welke een arbobeleid moet voeren. De basis hiervan wordt bestaat uit de RIE analyse (RI&E).  De RIE analyse is een lijst waarop alle mogelijke risico’s in kaart worden gebracht. Het vormt een uitgangspunt voor ondernemers om aan te tonen welke risico’s in hun eigen bedrijf kunnen voorkomen.

Waarom een RIE analyse?

Men kan pas handelen wanneer de risico’s in kaart zijn gebracht. Dit zorgt ervoor dat de juiste maatregelen getroffen kunnen worden. Zonder een goed doordachte inventarisatie  kan er niet adequaat gehandeld worden op het moment dat er een risico aanbreekt en er actie nodig is. In een analyse staat welke persoon of organisatie op welk moment, welke maatregelen neemt. Hierdoor kan er snel en doeltreffend gehandeld worden op moment van nood.

Maak je bedrijf veiliger

RIE NL is gespecialiseerd in het opstellen van een RIE analyse en Plan van Aanpak (PvA). Deze voldoet aan de laatste wet- en regelgeving en u krijgt goedgekeurde documentatie voor uw bedrijf. Een inventarisatie is niet iets wat je eenmalig doet. Bedrijven en risico’s veranderen in de loop van de tijd; uw bedrijf kan uitbreiden, u kunt een nieuwe vestiging hebben geopend of u kunt nieuwe machines hebben aangeschaft. Bij veranderingen in uw bedrijfsvoering moet er gekeken worden of er nieuwe risico’s zijn. Hierdoor moet de risico inventarisatie actueel gehouden worden. Wanneer u uw bedrijf aansluit bij RIE NL zorgen wij ervoor dat uw RI&E actueel blijft. U betaald hiervoor jaarlijks eenmalig een vergoeding. Met onze portal heeft u ten alle tijden uw documenten bij de hand en klaar om te downloaden. Met behulp van het contactformulier kunt een analyse aanvragen.

rie analyse