Route naar RIE

De route naar RIE (risicoinventarisatie & evaluatie) is niet meer weg te denken anno nu. Het helpt bedrijven om op een gestructureerde manier de risico’s op het gebied van gezond en veilig werken in kaart te brengen. Het is vooral voor de wat kleinere ondernemers lastig om hier een start in te maken. Wij kunnen u ondersteunen in de route naar RIE. We helpen u op weg bij het maken van een passende risico inventarisatie en kunnen dit voor u uit handen nemen, zodat u meer tijd heeft voor andere werkzaamheden.

Laat uw route naar RIE uit handen nemen en voorkom onnodige boetes

De route naar RIE begint bij het inventariseren van risico’s. We brengen alle risico’s in kaart en stellen daarbij een plan op zodat iedere werknemer weet wat hij of zij moet doen wanneer er een gevaar optreedt. Met dit draaiboek zorgt u ervoor dat er effectief gehandeld kan worden bij situaties van nood.
U wordt geholpen met het kiezen van deze maatregelen en overige arbo-verplichtingen komen ook in een checklist aan bod. Een voorbeeld hiervan is het inrichten van de BHV binnen een organisatie en het aanstellen van eventuele preventiemedewerkers.

Uw risico inventarisatie en plan van aanpak altijd bij de hand

Bij ons heeft u ten allen tijde uw risico inventarisatie en plan van aanpak documenten bij de hand. Zo krijgt u toegang tot onze portal waar u de desbetreffende documenten kan downloaden. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via ons contactformulier. U kunt hier uw branche en aantal werknemers invullen zodat wij een goede inschatting kunnen maken. Zo zorgen we ervoor dat de route naar RIE zo soepel mogelijk verloopt.

route naar rie