Week van de RIE 2023

Zet de volgende datum alvast in uw agenda: Van 12 tot en met 16 juni 2023 vindt de Week van Risico-Inventarisatie en Evaluatie, oftewel RI&E, plaats. Tijdens de week van de RIE 2023 is er extra aandacht voor het belang van inzicht in gezondheids- en veiligheidsrisico’s in organisaties. Ondernemers worden bewust gemaakt van het belang van een goedgekeurde risico inventarisatie. In heel Nederland worden acties georganiseerd en worden ondernemers aangespoord om in deze week aan de slag te gaan met de risico inventarisatie of om het weer eens op te pakken.

Sla je slag en inventariseer je risico’s in de week van de RIE 2023

Met een goedgekeurde risico inventarisatie en evaluatie (RI&E) voorkom je onnodige boetes en zorg je ervoor dat je bedrijf en haar werknemers veilig kunnen opereren. Met een risico inventarisatie ben jij als bedrijf precies op de hoogte van eventuele risico’s die op kunnen doen in uw bedrijf. Er wordt een checklist gemaakt zodat iedere werknemer weet wat er van hem of haar verwacht wordt in geval van nood. Naast dat het voor eventuele verzekeringsuitkeringen ook meetelt, straal je met een risico inventarisatie ook vertrouwen uit. Voor medewerkers geeft het een veilig gevoel als de risico’s van het werkveld in kaart zijn gebracht. De week van de RIE 2023 leent zich perfect als moment om hier eens goed naar te laten kijken.

Wij nemen uw inventarisatie uit handen

Indien u contact opneemt met RIE Nederland, nemen wij contact met u op om het proces uit handen te nemen. Zo bent u ten alle tijden verzekerd van een goedgekeurd plan en kunt u verder gaan met uw eigen werkzaamheden. De documenten zijn altijd te downloaden van onze portal, waar u toegang tot krijgt. Dit plan wordt ieder jaar up to date gemaakt, en als er wijzigingen voordoen in uw bedrijfsvoering. 

week van de rie 2023

Vragen? Neem contact op!

Anderen bekeken ook:

Instrumenten RIE | Stappenplan RIE | RIE plan