Makkelijk en snel een RI&E en PvA

Een RI&E en PvA zonder onnodig tijdverlies? Bij RIE-NL maken we een RI&E en PvA niet moeilijker dan ze moeten zijn. Wij gaan voor concrete, kant-en-klare oplossingen waardoor u zich niet hoeft bezig te houden met het regelwerk en door kunt met uw dagelijkse bedrijfsvoering. 

RIE-NL, een no-nonsense concept voor uw wettelijk verplichte documenten

Tijdrovend, onnodig gedoe, fikse boetes en onoverzichtelijk zijn woorden die wij regelmatig horen wanneer we met ondernemers spreken over het in orde maken van wettelijk verplichte documenten zoals een risico-inventarisatie en -evaluatie en plan van aanpak. Wat nou als het allemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn? Wat nou als er een betrouwbare partner is die alles voor u uit handen neemt zonder dat u ook maar iets hoeft te doen?

RIE-NL zorgt voor een uiterste snelle en deskundige afhandeling van uw RI&E en PvA. Wij staan voor no-nonsense en houden van concreet, simpel en snel. Geen boetes, geen onnodige druk op uw bedrijf en alles volgens de meest recente wet- en regelgeving. Verandert er iets? Dan zorgen wij voor de wijzigingen in uw RI&E en PvA. Zo heeft u er geen omkijken meer naar.

Ik heb geen tijd voor het opstellen van een RI&E en PvA 

Wanneer u als werkgever te maken krijgt met de wettelijk verplichte RI&E dan is de eerste gedachte waarschijnlijk dat daar helemaal geen tijd voor is. Vooral in deze tijd, waar personeelstekorten aan de orde van de dag zijn, heeft u des te meer behoefte aan een partner die tijdrovende zaken zoals een RI&E en PvA voor u uit handen neemt.

Wij begrijpen namelijk dat u zich liever bezig houdt met uw core business, daarom bieden we bij RIE-NL complete ontzorging op het gebied van uw risico-inventarisatie & -evaluatie. Wij zorgen ervoor dat uw RI&E en PvA up-to-date in uw portaal belanden en het enige wat u zelf hoeft te doen is uw bestelling plaatsen en de bijbehorende vragenlijst in te vullen. Daarna kunt u weer door met de dagelijkse gang van zaken.

Een RI&E bij RIE-NL, zo simpel is het! 

De snelste en meest eenvoudige manier om uw RI&E in orde te krijgen is om deze uit te besteden aan RIE-NL. Bij RIE-NL zorgen we snel en zonder onnodige poespas voor een up-to-date RI&E en PvA. Zo kunt u zich bezig houden met uw core business en ontstaat er geen onnodige druk op de rest van het bedrijf. U hoeft enkel uw bestelling te plaatsen, wij zorgen voor de rest.

Kies via pagina ‘Kies Pakket’ het pakket dat het best past bij uw organisatie. Na het voltooien van uw bestelling ontvangt u een vragenlijst per mail. Deze vult u in en kunt u retourneren naar RIE-NL. Na ontvangst van de ingevulde vragenlijst gaan wij aan de slag met het maken van uw RI&E en PvA. Eenmaal klaar zetten we deze documents klaar in het RIE-NL online portaal. Daar kunt u uw RIE en Plan van Aanpak ten allen tijden terugvinden.

Veranderen er bepaalde zaken in wet- en regelgeving of binnen uw bedrijf? Grote kans dat er in uw RI&E het een en ander aangepast dient te worden. Ook dan kunt u rekenen op RIE-NL voor een snelle en zorgeloze afhandeling. Uw RI&E en PvA staan altijd up-to-date in uw online portaal.

Het in orde hebben van uw RI&E is wettelijk verplicht. Heeft u deze documenten niet op orde? Dan riskeert u een fikse boete.

pexels-alex-green-5699456.jpg

Anderen bekeken ook:

Instrumenten RIE | Stappenplan RIE | RIE plan